Web Analytics Made Easy - Statcounter

سبحانی گفت: بیمارستان میلاد یکی از چالش‌ها مهم است چون بودجه مصوب ندارد و هزینه‌های آن بر اساس عملکردش تامین می شود در حالی که در خراسان جنوبی بیمارستان هیات مدیره ای کابردی نیست و باید به بیمارستان ملکی تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، ابوالفضل سبحانی امروز در دیدار مدیرکل و جمعی از کارکنان تامین اجتماعی استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: در بحث درمان پاسخگویی حدود ۴۰۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، افزود: همکاران ما در دوران پاندومی کرونا به دلیل کمبود نیرو در بیمارستان شهید رحیمی و میلاد فشار زیادی متحمل شدند اما اضافه بر وظیفه اداری خود برای رضای خدا تلاش می کنند.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان شهید دکتر رحیمی، پلی کلینیک طبس، درمانگاه نهبندان و قاین و فردوس، بیان کرد: در درمان مستقیم(رایگان)، ۵۰ درصد درمان استان را داریم و مابقی از طریق خرید خدمت از ۵۱۱ مرکز انجام می شود.

سبحانی ادامه داد: درصد درمان مستقیم در خراسان جنوبی از میانگین کشوری(۲۶ درصد) بالاتر است و ۵۰ درصد مردم استان به دلیل محرومیت و ناتوانی در پرداخت از جیب از درمان رایگان استفاده می کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته ۳۲۰ میلیارد تومان در حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه در دوره مدیریت جدید هدف سازمان تامین اجتماعی ایجاد عدالت درمانی در استان است، افزود: بیمارستان میلاد یکی از چالش ها مهم است چون بودجه مصوب ندارد و هزینه های آن بر اساس عملکردش تامین می شود در حالی که در خراسان جنوبی بیمارستان هیات مدیره ای کابردی نیست و باید به بیمارستان ملکی تبدیل شود تا حدود ۲۶۵ نفر از پرسنل آن حقوق و مزایای خود را دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خراسان جنوبی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:  لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

محمدحسین داوری، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه توسعه ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی، مورد نیاز استان است اعلام کرد و گفت: یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های حذف عینک و رفع عیوب انکساری چشم در مرکز فوق تخصصی و چشم پزشکی نور بیرجند نصب و راه اندازی می‌شود. 

وی بیان کرد: برای اولین بار در بیرجند، این کلینیک بخش خصوصی با یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر دنیا ( لیزر تکنولاس آلمان  NEW 317 TENE O2 ) در رفع عیوب انکساری چشم آماده خدمت رسانی به همشهری‌ها و هم استانی‌ها است.

داوری بیان کرد: با خرید این دستگاه پیشرفته و دستگاهای جانبی تشخیصی دیگر از جمله دستگاه توپوگرافی ارب اسکن (orb scan)  و تومی (Tommy)  و دستگاه ابرومتری ( Z WAVE)  مجموعه تجهیزات چشم پزشکی استان تکمیل شده است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تا قبل از این بیماران به استان‌های مجاور خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مراجعه می‌کردند که با نصب و راه‌اندازی این دستگاه بیماران نیاز به عزیمت به خارج  استان و تحمل رنج سفر و هزینه‌های اضافی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده (Laser Assisted in Situ Keratomileusis LASIK) و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

داوری با بیان اینکه بهبودی بینایی در لیزیک چشمگیر و سریع است، گفت: بیشتر افراد روز بعد از عمل، بدون نیاز به عینک یا لنز تماسی قادر به رانندگی هستند که با این حال تا رسیدن به بینائی نهایی و کامل، حدود دو تا سه هفته و در بعضی موارد چند ماه زمان لازم است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از مباحث مهمی که در عرصه چشم پزشکی مطرح است بحث جراحی روی قرنیه بری رفع عیوب انکساری است که با ابداع دستگاه اگزایمر یک انقلاب در این زمینه در جهان رخ داده است و با دستگاه اگزایمر با کنترل رایانه‌ای، در ضخامت قرنیه بیمار با لیزر تغییراتی داده می‌شود و عیوب انکساری چشم بیمار برطرف می‌شود.

 وی بیان کرد: برای مطلوب بودن عمل لیزیک  و یا PRK "مهارت جراح" و "دقت دستگاه" حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد