Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  اسلام آمریکایی غم مردم را نمی‌خورد در حالی که اسلام محمدی غمخوار مردم است گفت: در جشنواره فیلم کن به نام هنر، ارزش‌های اسلامی و ایرانی را تحقیر کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، حسین خسروی اسفزار صبح امروز در جمع کارکنان پایگاه هوایی با اشاره به وحدت موجود در میان نیروهای مسلح اظهار داشت: آنچه امروز سبب موفقیت‌های روزافزون نیروهای مسلح شده نشات گرفته از اتحاد و انسجام موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در بخش دیگری از سخنان خود درباره جراحی اقتصادی کشور عنوان کرد: عده‌ای درباره اجرای این طرح در جناح دشمن قرار دارند و ما از این افراد انتظار دوستی داشتیم و همه باید همدیگر را کامل کنیم نه اینکه دنبال مُچ‌گیری باشیم.

امام جمعه ساری: باید بپذیریم که در جنگ فرهنگی قرار داریم/ برخی مدیران تفکر اصیل اسلامی و ایرانی ندارند راه تحقق عدالت اقتصادی طراحی الگوی پیشرفت اسلامی و ایرانی است آیت‌الله نوری‌همدانی: در فرهنگ اسلامی و ایرانی زنان همیشه خوش درخشیدند/ بانوان در تمام ابعاد خود را در تراز انقلاب اسلامی قرار دهند

خسروی با اشاره به دیدار با مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری هرگاه صحبتی داشتند جامع و کامل بوده و آنچه سیاست‌مداران دنیا در آینه نمی‌بینند مقام معظم رهبری در خِشت خام می‌بینند.

وی با بیان اینکه علت وجود مشکلات این است که به سخنان مقام معظم رهبری عمل نمی‌شود افزود: باید انقلاب اسلامی و مدیریت امام راحل و مقام معظم رهبری را درک کنیم و سرمایه‌های خود را بشناسیم. 

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اسلام آمریکایی غم مردم را نمی‌خورد و اسلام محمدی غمخوار و همدم مردم است. اسلام آمریکایی را در عربستان می‌توانید مشاهده کنید و اسلام ناب این است که فردی همچون حاج قاسم سلیمانی تربیت می‌کند و برای کمک به مظلومان به کشورهای مختلف می‌فرستد. در جشنواره فیلم کن دیدید که به نام هنر، ارزش‌های اسلامی و ایرانی را تحقیر کردند.

وی اظهار داشت: امروز به تعبیر مقام معظم رهبری دوران بزن و در رو گذشته است و اینکه پهپاد 200 میلیون دلاری آمریکا و دو کشتی یونانی را می‌گیریم نشانه هم افزایی نیروی اطلاعاتی قوای مسلح است.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی همچنین در دیدار با مدیریت بیمارستان میلاد بیرجند نیز افزود: برای رفع مشکلات بیمارستان میلاد حداقل پنج جلسه برگزار شده و مقرر شده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مدیرکل بیمه سلامت استان جلسه‌ای در استانداری برگزار کنند که این جلسه برگزار و نتیجه، حضور و کمک کردن پزشکان متخصص در بیمارستان میلاد بود.

خسروی عنوان کرد: از جمله مشکلات بیمارستان میلاد بحث ملکی شدن، نیروی انسانی و قرار گرفتن آن زیر نظر تامین اجتماعی است که باید پیگیری برطرف شود.

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از عوامل بیمارستان میلاد برای پیگیری و رفع مشکلات این بیمارستان درخواست می‌شود نامه ای به مجمع نمایندگان استان بنویسند تا از مرکز پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه مسائل باید اولویت‌بندی شود بیان کرد: یکی از مشکلات این است که مسائل اصلی ضایع و به فرعیات توجه شود پس پیگیری و حل مسائل باید بر اساس اولویت باشد.

انتهای پیام/254/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بیمارستان میلاد مقام معظم رهبری اسلامی و ایرانی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی

سید روح اله لطیفی ، سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص مقاصد صادراتی خرما اظهار داشت : در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۳۸۹ هزار و ۴۹۵ تن انواع خرما به ارزش ۳۴۵ میلیون و ۳۸۷ هزار و ۱۲۲ دلار از کشورمان  صادر شده که نسبت به سال قبل چهار درصد در وزن و ۶.۷ درصد در ارزش با افزایش همراه بوده است .

وی افزود :۸۲ کشور ، مقصد صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بوده که هند با خرید ۹۰ هزار و ۲۳۷ تن ، به ارزش ۸۴ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار ، مقصد نخست انواع خرمای ایرانی بود و پس از آن، پاکستان با خرید ۹۱ هزار و ۱۹۹ تن به ارزش ۷۲ میلیون و ۴۴ هزار و ۵۷۶ دلار ، ترکیه با خرید ۳۹ هزار و ۴۸ تن به ارزش ۳۶ میلیون و ۱۶۷ هزار دلار ، قزاقستان با ۲۴ هزار و ۱۴۳ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۲۲ هزار دلار ، چین با ۱۰ هزار و ۳۲۱ تن به ارزش ۱۱ میلیون و ۹۷۵ هزار دلار ، عراق با هشت هزار و ۸۸۶ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و روسیه با ۱۰ هزار و ۱۰۳ تن به ارزش ۹ میلیون و ۳۷۶ هزار دلار ، مقاصد دوم تا هفتم صادرات انواع خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ایران ،در خصوص میزان صادرات انواع خرماهای ایرانی توضیح داد: خرمای مضافتی با ۱۵۹ هزار و ۵۰۱ تن به ارزش ۱۸۱ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۰۶ دلار ، بیشترین میزان خرید را در بین خرماهای ایرانی در جهان داشته و ۶۵ کشور نیز به صورت مستقیم این خرما را از کشورمان در سال ۱۴۰۲ وارد کردند .

لطیفی در خصوص سایر خرماهای پر طرفدار ایرانی گفت: خرمای زاهدی با ۷۲ هزار و ۴۸۸ تن به ارزش ۴۳ میلیون و ۵۷۵ هزار دلار ، دومین خرمای پر فروش ایرانی بود که ۳۶ کشور خریدار آن بودند و پس از آن خرمای شاهانی با ۴۶ هزار و ۴۵۹ تن به ارزش ۳۷ میلیون و ۳۵۴ هزار دلار ، میهمان ۳۰ کشور بود .

وی افزود: خرمای کلوته با ۴۴ هزار و ۶۹۷ تن به ارزش ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار دلار و صادرات به ۲۸ کشور ، خرمای پیاروم با پنج هزار و ۸۶۶ تن به ارزش ۱۸ میلیون و ۶۵۵ هزار دلار و صادرات به ۳۱ کشور ، خرمای استعمران با ۳۸ هزار و ۵۸۷ تن به ارزش ۱۷ میلیون و ۴۵۴ هزار دلار و صادرات به ۵۶ کشور ، خرمای کبکاب با ۱۰ هزار و ۲۴۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۴۴۰ هزار دلار و صادرات به ۳۳ کشور ، خرماهای سایر (فاقد کد تعرفه مستقل تعریف شده ) با ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن به ارزش ۶ میلیون و ۷۹۴ هزار دلار و صادرات به ۴۵ کشور ، خرمای خاصویی با ۷۱۷.۵ تن به ارزش ۷۷۱هزار و ۵۰۰ دلار و صادرات به ۱۲ کشور و خرمای برحی با ۸.۵ تن به ارزش ۱۵ هزار و ۳۰۶ دلار و صادرات به دو کشور به ترتیب  از پر طرفدارترین خرماهای صادر شده در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

مدیرکل دفتر مطالعه ، پایش و توسعه بازار سازمان تعاون روستایی ، اشاره ای به نام همه کشورهای خریدار خرمای ایرانی داشت و گفت : اتریش، اردن، آرژانتین ، ارمنستان، ازبکستان ، اسپانیا، استرالیا، آفریقای جنوبی ، افغانستان، آلبانی ، آلمان ، امارات، اندونزی ، انگلستان، اوکراین، اوگاندا، ایتالیا، ایسلند، بحرین، برزیل، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بنگلادش، بوسنی ، پاکستان، پرو، تاجیکستان ، تانزانیا ، تایلند ، تایوان ، ترکمنستان ، ترکیه ، ترینیداد و توباگو ، مالت، آذربایجان، چک، مولداوی، یوگسلاوی ، چین، دانمارک ، رومانی، ژاپن ، سریلانکا ، سنگاپور ، سوریه ، سومالی، سوئیس، سوئد، شیلی، صربستان، عراق، عمان، روسیه، فرانسه، فنلاند ، فیلیپین ، قرقیزستان ، قزاقستان ، قطر ، کانادا، کره جنوبی، کرواسی ، کلمبیا ، کنیا، کویت ، گرجستان ، لبنان، لهستان، لیتوانی ، مالدیو، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک ، موریس، نروژ ، نیوزیلند ، هلند ، هند ، ونزوئلا و یونان ، ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی در سال ۱۴۰۲ بودند‌‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی