Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - ‌ابوذر چهل امیرانی:  او که پیش از پیروزی انقلاب مدیرکل بهداری بوده و مدتی هم در کمیته ضد خرابکاری از سوی ساواک بازداشت شده است، از تمرکز بیمارستان‌ها در برخی نقاط شهر از جمله مناطق شمالی پایتخت رضایت ندارد و عنوان می‌کند که جنوب‌شهری‌ها با کمبود سرانه‌های درمانی مواجهند و باید ساخت بیمارستان در این مناطق آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با او که برادر «پوران شریعت‌رضوی»، همسر دکتر «علی شریعتی»، و برادر شهید «مهدی شریعت‌رضوی» است، در این‌باره گفت‌وگو کرده‌ایم. 

آخرین بیمارستان محل خدمت دکتر «غلامرضا شریعت‌رضوی» در جنوب تهران، محله مهرآبادجنوبی، بوده است؛ بیمارستانی که به نام برادر شهیدش نامگذاری شده بود. به همین دلیل به خوبی از کاستی‌ها و فقر مراکز بهداشتی و درمانی در جنوب شهر اطلاع دارد. دغدغه‌های این پزشک پیشکسوت درباره این موضوع به حدی است که در کتابی با عنوان «خاطرات یک پزشک عوضی»، به مضرات و مشکلات کمبود مراکز درمانی و نبود لوازم پزشکی در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها اشاره کرده است.

او می‌گوید: «اگرچه اکنون برخی از مناطق، به‌خصوص محله‌های جنوب شهر با کمبود مراکز درمانی مواجهند، اما نسبت به گذشته وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند. سال‌ها پیش، کار درمان خیلی سخت بود و بیماران زیادی به خاطر کمبود تجهیزات و کادر درمانی جان خود را از دست می‌دادند.» 

او که معتقد است در گذشته تعداد بیمارستان‌ها در همه مناطق شهر کم بوده، به محل سکونت فعلی‌اش یعنی شهرک غرب اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «آن زمان در این محدوده فقط یک بیمارستان به اسم مدرس وجود داشت، اما اکنون دورتادور محله را بیمارستان‌های دولتی و خصوصی گرفته‌اند.»

شریعت رضوی، از افزایش مراکز بهداشتی و درمانی رضایت دارد، اما می‌گوید: «ساخت بیمارستان بسیار خوب است، اما باید به پراکندگی یکسان آنها در شهر توجه شود. خوشبختانه با افزایش بیمارستان‌ها شاهد افزایش سطح و کیفیت بهداشت و درمان هستیم، اما متأسفانه بیشتر این بیمارستان‌ها در شمال شهر ساخته شده‌اند و جنوب پایتخت هنوز هم با مشکلات زیادی در این حوزه مواجه است. کاش در محله‌های جنوبی شهر هم، مثل شمال تهران، بیمارستان ساخته می‌شد. اکنون ساکنان مناطق جنوبی پایتخت مجبورند برای استفاده از خدمات مراکز بهداشتی و درمانی، مسافت و هزینه زیادی متحمل شوند و ترافیک سنگین خیابان‌ها را به جان بخرند تا به بیمارستان‌ها برسند. چه بسا ممکن است در همین مسیر جان بیماران به خطر بیفتد.»

به گفته او، هزینه‌های درمان برای مداوای برخی از بیماران سنگین است و لازم است تمهیداتی برای ساخت بیمارستان‌های دولتی یا طرف قرارداد با بیمه‌های مختلف در تهران اتخاذ شود. به همین دلیل، امروز شهر تهران حداقل به ۴بیمارستان، شبیه به بیمارستان میلاد، نیاز دارد.»

.  کد خبر 656789 برچسب‌ها همشهری محله بیماری - بیمارستان پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله بیماری بیمارستان پزشکی بیمارستان ها شریعت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر از آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد مالی همزمان با دهه کرامت در استان خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی این زندانیان با مشارکت مردم خیر و آستان قدس رضوی آزاد می‌شوند. - اخبار استانها -

مهران خورده‌بین‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه برنامه‌های دهه کرامت همزمان با میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز می‌شود و تا میلاد امام رضا(ع) ادامه‌ دارد، اظهار داشت: در این دهه برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، خدمات‌رسانی، محرومیت‌زدایی و اجتماعی در نقاط مختلف از جمله شهرها و روستاهای کم‌برخوردار استان بوشهر اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه برای دهه کرامت 40 برنامه در قالب 40 گام طراحی شده است،گفت: در این دهه در راستای طرح جوانی جمعیت کارگاه آموزشی ویژه خانواده‌ها تشکیل می‌شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر برپایی نمایشگاه در مصلا جمعه بوشهر، کرسی تلاوت در مساجد، جشن‌های مشترک روز دختر با مشارکت مساجد، مدارس و اماکن عمومی در محلات را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی در دهه کرامت 20 زندانی جرایم غیرعمد مالی با مشارکت مردم خیر و آستان قدس رضوی آزاد می‌شوند.

خورده‌بین‌مقدم از ایجاد چایخانه رضوی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در استان بوشهر ایجاد 8 چایخانه رضوی مصوب شده که عملیات اجرایی آن در برخی از نقاط استان بوشهر آغاز شده است.

وی برپایی سفره‌های رضوی را از دیگر برنامه‌های دهه کرامت دانست و خاطرنشان کرد: در این ایام اعزام 20 هزار نفر از ایتام استان بوشهر به سفر مشهد مقدس در دستور کار قرار گرفته و کاروان دانش‌آموزان استثنایی استان بوشهر نیز به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سیل در برزیل: ۳۷ کشته و ۷۴ مفقود