Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری محله- مریم باقرپور: مدیر فنی و مهندسی بیمارستان میلاد با اعلام این مطلب در نشست ستاد مدیریت بحران منطقه ۲ گفت: «این بیمارستان در شرایط عادی ۳۵ هزار تردد در شبانه روز دارد اما اگر حادثه ای در شهر تهران رخ بدهد، با شرایط فعلی امداد رسانی به حداقل و حتی به صفر می رسد.»

«مسعود عباسپور» دلیل این موضوع را نبود دسترسی های مناسب و اختصاصی به بیمارستان دانست و افزود: «در محدوده بیمارستان، مراکزی مانند سازمان انتقال خون، برج میلاد و دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع شده اند که این مجموعه ها  کارکنان خود را دارند و از مسیری که برای ترددشان پیش بینی شده، خودروهای دیگر هم می گذرند در نتیجه اختلال حرکت همیشه هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «از طرفی بیمارستان در محدوده بزرگراه های شهیدان همت، حکیم و چمران است اما این معابر همیشه ترافیک دارند و در شرایط عادی هم آمبولانس ها برای رسیدن به بیمارستان با مشکل مواجه می شود و حتی گاه جابجایی پسماندها و حمل جنازه ها و تردد برای کارکنان خود بیمارستان سخت است. حال اگر حادثه ای رخ بدهد و مسیرها بسته باشد، امدادرسانی به حداقل می رسد.»

مدیر فنی و مهندسی بیمارستان میلاد، راهکار رفع مشکل را ایجاد دسترسی اختصاصی به بیمارستان دانست و افزود: «با بازنگری و اصلاحات هندسی معابر شاید بخشی از مشکل رفع شود.»

وی از دیگر مشکلات اطراف بیمارستان را وجود کانال بزرگ انتقال آب و آسفالت نامناسب محل کارگاه عمرانی خط ۷ مترو دانست و افزود: «بخش هایی از این کانال سال ها پیش پوشانده شد، اما بخش دیگرش همچنان باز است و چندی پیش جان یکی از هم محله ای هایمان را گرفت. همچنین  سال ها قبل کارگاه عمران خط ۷ مترو در ضلع شمال بیمارستان بود که با تکمیل پروژه، زیرسازی آسفالت انجام نشد، در نتیجه اکنون چاله های عمیق در محل به وجود آمده که خطرساز است.»

عباسپور ضمن تشکر از همکاری شهرداری درخواست تشکیل کارگروه بحران را داد و در این میان «مهدی صالحی» شهردار منطقه ۲ گفت: «راهکاری برای کاهش بار ترافیکی بزرگراه وجود ندارد اما پس از بازدید کمیته ترافیک و بررسی راهنمایی ورانندگی، تلاش می شود تا بخشی از مشکل رفع شود. چون مسیرهایی از بزرگراه شهید همت و  محدوده بزرگراه حکیم  با ساخت تونل برای بیمارستان و مراکز اطراف آن پیش بینی شده بود که اکنون محل عبور سایر خودروها و شهروندان شده است. در زمینه کانال و آسفالت هم به زودی با پیگیری معاونت ها موضوع بررسی می شود.»

کد خبر 652866 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی ترافیک - شهری وزارت بهداشت و درمان شهرداری بیماری - بیمارستان منطقه ۲

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ترافیک شهری وزارت بهداشت و درمان شهرداری بیماری بیمارستان منطقه ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • مسئولان، پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند