Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسن خانلو گفت: بیمارستان میلاد چه در حوزه کیفیت خدمات و چه در حوزه بهبود شرایط برای کادر درمان، باید در مسیر تحول و افزایش سطح رضایت قرار بگیرد تا هم بهترین پزشکان و پرستاران کشور در آن حضور داشته باشند و هم سطح خدمات برای مراجعه‌کنندگان در حالت مطلوبی قرار بگیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر حبیب‌الله حسن‌خانلو در مراسمی که به جهت تکریم و معارفه مدیرعامل بیمارستان میلاد برگزار شد؛ اظهار داشت: "مطابق متن صریح دستورات دینی و اسناد بالادستی، خدمت به همگان خصوصاً اقشار محروم، مأموریت اصلی سازمان تأمین اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویکرد در حوزه خدمت‌رسانی به بیماران و همچنین تکریم کارکنان باید مورد توجه مدیران سازمان تأمین اجتماعی قرار گیرد."
دکتر حسن‌خانلو با تأکید بر استفاده بهینه از همه ظرفیت‌های سازمان تأمین اجتماعی، از بیمارستان میلاد به عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای خدمت‌رسان یاد کرد که باید در جایگاه الگویی برای سایر مراکز درمانی قرار بگیرد. الگویی که چه در حوزه کیفیت خدمات و چه در حوزه بهبود شرایط برای کادر درمان، باید منجر به افزایش رضایت در این بیمارستان شود تا هم بهترین پزشکان و پرستاران کشور در آن حضور داشته باشند و هم سطح خدمات برای مراجعه‌کنندگان در حالت مطلوبی قرار بگیرد.”
قائم‌مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: "برای ایجاد تحول نیازمند انجام اقدامات ویژه و تلاش مضاعف هستیم. تأمین اجتماعی اهمیت فوق‌العاده‌ای در موضوع عدالت در حکمرانی دارد و یکی از مهمترین وجوه عدالت، توسعه خدمات است. ما در سازمان تأمین اجتماعی باید برای ارائه عادلانه خدمات به مردم و همچنین پرداخت عادلانه حقوق و مزایا به کارکنان، برنامه دقیق و حساب شده داشته باشیم تا تفاوت تبعیض‌آمیزی بین نیروهای درمان در سازمان تأمین اجتماعی و خارج از این سازمان وجود نداشته باشد."
دکتر حسن‌خانلو در ادامه استفاده از نظارت مردمی در بیمارستان میلاد را مورد تأکید قرار داده و افزود: "نظارت مردمی را در بیمارستان‌ها باید به جایی برسانیم که مراجعه‌کنندگان احساس کنند در بیمارستان نقش مدیریتی و نظارتی دارند. تکریم مراجعین به بیمارستان میلاد تکلیف همه مجموعه است و ما انتظار تحول و ارتقاء این بیمارستان را داریم. همانگونه که بهبود وضعیت کارکنان و توجه به نیازهای آنان را مورد وظیفه خود می‌دانیم؛ انتظار داریم که بهترین خدمات به بیماران در این بیمارستان ارائه شود."
دکتر حسن‌خانلو در پایان از زحمات و تلاش‌های دکتر حمزه‌زاده در دوره تصدی مدیریت بیمارستان میلاد تشکر و قدردانی و برای دکتر هاشمی، مدیرعامل جدید بیمارستان آرزوی موفقیت کرد.
دکتر ادیب‌نیا، مدیرعامل هلدینگ میلاد در این مراسم، گفت: "در دو سال گذشته با وجود همه‌گیری کرونا بیمارستان میلاد خدمات قابل‌توجهی به بیماران ارائه کرد. از زحمات دکتر حمزه‌زاده و همه کارکنان و مدیران بیمارستان تشکر می‌کنم. در این دوره کرونا تأثیر زیادی بر عملکرد بیمارستان گذاشت و با فروکش کردن کرونا بیمارستان میلاد به شرایط قبل بازگشته است. دکتر هاشمی سوابق ارزشمندی دارند و امیدواریم با همدلی و انسجام مجموعه همکاران بیمارستان میلاد را به جایگاه حقیقی خود برسانند."
دکتر حمزه‌زاده، مدیرعامل سابق بیمارستان میلاد نیز در این مراسم گفت: "یک ماه بعد از شروع کار من در بیمارستان میلاد شیوع کرونا در کشور شروع شد و ما در دوره همه‌گیری کرونا از تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای خدمت به بیماران استفاده کردیم و با تلاش و کوشش کارکنان بیمارستان هیچ بیماری را از پذیرش و خدمت رسانی رد نکردیم. "
وی از تلاش‌ها و زحمات تمامی پزشکان، پرستاران، کادر درمان و مجموعه کارکنان بیمارستان قدردانی و برای مدیرعامل جدید بیمارستان آرزوی موفقیت کرد.
دکتر هاشمی، مدیرعامل جدید بیمارستان میلاد نیز در این مراسم گفت: "بیمارستان‌های سازمان تأمین اجتماعی سلامت‌محور هستند و نه درآمد‌محور، بیمارستان میلاد نیز باید با همین رویکرد، فعالیت کند. ما آرزوهای بزرگی برای بیمارستان داشته و داریم و از تجربیات متعدد گذشته خود و دیگران برای مدیریت بهینه بیمارستان استفاده خواهیم کرد."

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان میلاد نیروهای درمان مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی بیمارستان میلاد قرار بگیرد چه در حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 

به گزارش همشهری آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بارها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظرهای متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.» اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.»

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آنها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه داروهای سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰(وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶(بیمه سلامت) گزارش دهند.

کد خبر 849168 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم کودکان بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری