Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌اله صیدی همچنین به صورت چهره به چهره با تعدادی از بیماران و همراهان آن‌ها و تعدادی از مراجعان این دو مرکز گفت‌وگو کرد و در جریان مشکلات آن‌ها قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومي بانک صادرات ايران، مدیرعامل بانک صادرات ایران در جریان این دیدارها از اعطای تسهیلات به ۷۰۰نفر از پرستاران شاغل در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به قید قرعه با نرخ ترجیحی، بازپرداخت بلندمدت و بدون ضامن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌اله صيدي در دیدار از بيمارستان شهداي گمنام که با حضور عليرضا زالي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي همراه بود، با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار و گرامیداشت یاد شهدای سلامت، تلاش‌های مجاهدانه پرستاران و کادر درمان در خدمت‌رساني به مردم به‌ويژه در ايام شيوع کرونا را ستود و گفت: «کادر درمان در دو سال اخير براي حمايت از مردم در مقابل کرونا از هیچ مجاهدتی فروگذار نکرده‌اند و جا دارد که از زحمات یکایک آنان تجلیل شود.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران خدمات ارائه شده توسط پرستاران و مجموعه کادر درمان کشورمان را بسیار با کیفیت و پرافتخار توصیف کرد و افزود: «مدافعان سلامت کارنامه پرافتخاری را رقم زده‌اند.»

عليرضا زالي نیز در جریان اين دیدار با قدرداني از زحمات بانک صادرات ايران در حمايت از کادر درمان کشور گفت: «مديران و کارکنان بانک صادرات ايران از آغازين روزهاي شیوع کرونا به شيوه‌هاي گوناگون در کنار تيم سلامت و کادر درمان کشور بوده‌اند؛ به طوری که حمایت‌های مسئولانه مديران و کارکنان پرتلاش این بانک  را  از نزدیک مشاهده کرده‌ایم و حرکت ارزشمند مديريت این بانک در تجليل از پرستاران و کادر درمان را  نشان دهنده روحيه مسئوليت‌پذيري اجتماعي می‌دانیم.»

وي افزود: «خوشبختانه قشر خدوم مدافعان سلامت و به ويژه پرستاران عزيز امروزه از سرمايه عظيم و سرشار اجتماعي نزد مردم برخوردارند و پيشتازان عرصه خدمت‌رساني به مردم به شمار می‌آیند؛ به گونه‌اي که تکريم جامعه خدوم پرستاري و پزشکي کشور، ضرورتی اجتماعی و فراتر از مناسبات اداري و سازمانی است.»

رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: «اطمینان دارم که پيام حرکت نمادين بانک صادرات ایران براي کادر پرستاري، انگیزه‌بخش و به یادماندنی خواهد بود.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنين در آستانه روز پرستار از درمانگاه تخصصي خيريه آوديسيان بازديد و در نشستي صميمانه با کادر درمان اين درمانگاه از خدمات  آنان تجليل کرد.

وي در اين بازديد که با حضور آرا شاورديان، نماينده ارامنه تهران و شمال در مجلس شوراي اسلامي انجام شد، تلاش‌های بی‌وقفه کادر درمان این درمانگاه را در ایام شیوع کرونا شایسته قدردانی دانست.

 

 

 

 

 

 

منبع: الف

کلیدواژه: بانک صادرات ایران کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت آنا در رابطه با ریشه‌های نارضایتی کنونی پرستاران اظهار کرد: ما از قبل هشدارهای لازم را در مورد نحوه اجرای قانون تعرفه‌گذاری و اعتراض جامعه پرستاری به آن داده بودیم. با توجه به شرایط و مسائل مختلف پرستاری در سال 1402 و نبوده اراده‌ای برای حل آنها این پیشبینی وجود داشت که در سال 1403 نیز همچنان نارضایتی پرستاران وجود داشته باشد.

وی افزود: هیچ وقت سابقه نداشته که پرستاران در فرودین‌ماه اعتراض کنند اما ما شاهد بودیم که اعتراضات آنها در فارس و کهگیلویه و بویر احمد و چند استان دیگر انجام شد. پس از آن موضوع استعفای پرستاران به وجود آمد. قبلا ترک خدمت وجود داشت اما آمار آن بسیار کم بود، معاون پرستاری وزارت بهداشت در 27 آبان ماه 1402 در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها میزان ترک خدمت پرستاران را 15 درصد اعلام کرد، 15 درصد جمعیت 150 هزار نفر پرستاران حدود 20 هزار نفر می‌شود که آمار بسیار زیادی است. بعدها وی اعلام کرد که منظورش 5 درصد از پرستاران بود اما همین 5 درصد هم زیاد است.

اضافه کار اجباری

شریفی مقدم بیان کرد: هدف وزارت بهداشت این است که خدمت بهداشتی و درمانی را ارائه دهد، 600 هزار نفر کادر وزارت بهداشت هستند که در ستاد و صف هستند، بین 350 تا 400 هزار نفر در صف قرار دارند و 200 هزار نفر هم پشتیان آن هستند که به صورت مداوم باید نیروهای صف را که در متن ارائه خدمات بهداشتی درمانی قرار دارند به صورت مداوم حمایت کنند. نیروهای صف متأسفانه نه تنها از سوی وزارت بهداشت حمایت نمی‌شوند بلکه گاه با آنها هم برخورد می‌‎شوند یکی از این برخوردها اضافه‌کاری‌های اجباری با استدلال بر کمبود نیروی کار است. مثلا یک پرستار که قاعدتا باید از 2 بیمار مراقبت کند باید از سه، چهار و گاه پنج بیمار مراقبت کند. این اضافه کار هم نرخ بسیار پایینی دارد. مثلا در بخش دولتی نرخ اضافه کار 20 هزار تومان است و اگر مثلا پرستاری 100 ساعت اضافه کار داشته باشد دو میلیون تومان به او تعلق می‌گیرد که از آن باید مالیات را نیز کثر کند.

وی تأکید کرد: از نظر پرستاران که اضافه‌کاری نباید اجباری باشد، در قانون مشاغل سخت و زیان آور آمده است که برای ارتقای بهره‌وری نباید زمان زیادی را در فضا و محیط سخت باقی بماند به همین دلیل قانون‌گذار ساعات کاری پرستاری را کاهش داده‌اند. گروه‌هایی به دیوان عدالت اداری نیز شکایت برده‌اند که دیوان هم به نفع پرستاران رأی داده است.

قائم مقام اسبق سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه فشار بر پرستاران از وزارت بهداشت تا بیمارستان وجود دارد، گفت: پرستار استخدام نمی‌شود تا کمبود نیرو جبران شود پرستاران حاضر هم ملزم است که اضافه‌کار به ایستد اگر هم این کار را انجام ندهد آن را جریمه کرده و مثلا از کارانه او کم می‌کند.

وی ادامه داد: این فشارها پرستارها را خسته و مستهلک می‌کنند و موجب می‌شود تا ترک کار کرده یا به صورت گروهی استعفا کند. استعفای تکی هم وجود دارد اما نمود چندانی ندارد. این موجب می‌شود که در نهایت بیمار آسیب ببیند و مراقبت لازم را دریافت نکند.

شریفی مقدم  با بیان اینکه تأمین نیروی پرستاری امروز یک مطالبه مردمی است، گفت: این حق مردم است که حداقل خدمات پرستاری را دریافت کند، اما سیستم بهداشتی و درمانی از یک سو نمی‌تواند پرستار استخدام کند و از سوی دیگر توانایی نگهداشت نیروی موجود را نیز ندارد.

او ادامه داد: نتیجه فشار بر جامعه پرستاری ترک شغل، استعفا و مهاجرت است، استعفای گروهی نیز یک شکل اعتراضی است تا مسئولان توجه بیشتری نشان دهند.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون